Nowy użytkownik
Z tego, co słyszałam Kasia R. ma DPS a Dominika Noclegownię.
wyslalam juz pogotowie opiekuncze na poczte. gdyby jeszcze cos mnie olsnilo to wysle kojeny mail bo nie wiem czy tyle Wam wystarczy.bo chyba statut Wam nie jest potrzeny?
mam problem z otworzeniem dokumentow marty wiec jesli komus sie uda to posze przeslijscie na moja poczte uusska@interia.pl dzieki
Nowy użytkownik
Kasia Rataj ma sie dołączyć do jakiejs grupy gdyż jej temat , czyli GOPS jest zbędny - tak powiedziała Dr Lubinska - Bogacka. A Dominika nie wie co ma. Kazałam jej sie kontaktowac z Karolina bo ona ma liste z tematami , kto do czego sie dopisywał, no ale nie wiem czy zadzwoniła do niej.
Wrzucam Na Maila Notatki , KtÓre Na Ostatnich ZajĘciach W Niedziele DaŁa Mi Dr Lubinska-bogacka! (te Na Foliach) ŚciĄgnijcie Sobie Je. Moze Z Nich Pytac Na Zaliczeniu...;p
Ostatnio edytowany przez Kasia Kowal (2011-01-17 17:54:16)
Ja dziś wrzucam PCPR (Ula, Basia i Asia) na emaila. Mam takie pytanko co do konspektów bo one też powinny być w naszych teczkach więc może Ci co nie wysłali niech to uzupełnią.
czy jest opcja żeby nie skanowac? bo nie ma jak obrabiac tekstu a drukowac tyle stron jest bez sensu. starajacie sie wysyłac moze pliki tekstowe...
a co do wykładów to mówila ze bedzie pytac???
Nowy użytkownik
Ja i Katarzyna wrzucimy swój temat Domy Samotnej Matki jeszcze tej nocy lub jutro popołudniu. A Szczepan co ma?
Mam liste, Szczepan wpisał sie przy schronisku dla bezdomnych.
Pozostała noclegownia i tak powiedziałam Dominice, że ma noclegownie.
Dom Małego Dziecka za niedługo na poczcie:)
Nowy użytkownik
Własnie tez sie nad tym zastanawiałam. ..
Wrzuciłam nasze prezentacje (w power poincie) i konspekt na maila.
Zaraz wrzuce to w wordzie zebyscie mogli wydrukowac..
Kolejny konspekt wrzuci Kasia Kraus.
Ostatnio edytowany przez Kasia Kowal (2011-01-20 16:40:15)
Ale to raczej nie to samo, bo z tego co czytam, w Domu samotnej matki przebywają matki w ciąży lub z dzieckiem, a w Domu małego dziecka to tylko dzieci do 3 lat, którymi rodzice nie są w stanie/nie chcą się opiekować. Amen.